2021-08-09 13:13:03• hírek • Szatmár.ro

A fiúkat és a lányokat egyaránt várja az Olimpia MCMXXI futball-akadémiája

Mint arról korábban már beszámoltunk, megkezdődött a beiratkozás az ifjak számára, az Olimpia MCMXXI futball-akadémiájára. A csapat legújabb közleményéből kiderül, vegyes csoportokat is létrehoznak, ahová fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várják.

Miután áprilisban megalakult az Olimpia MCMXXI Gyermek és Junior Központ, néhány héttel ezelőtt a szervezők meghirdették a beiratkozási periódus kezdetét is az ifjúság számára.

Mivel a labdarúgó akadémia kapuja minden Szatmár megyei gyermek előtt nyitva áll, a már meglévő U18-as korosztályos csapat mellett U7, U9, U11, U13 és U15-ös csapatok összeállítása is folyamatban van.

A csapat legfrissebb közleménye szerint ugyanakkor nem csak fiúkat, hanem lányokat is várnak az edzésekre. Az U7, U9 és U11-es csoportokban tehát fiúk és lányok egyaránt focizhatnak, míg az U13-as és U15-ös csoportokba csak fiúkat fogadnak.

“A sport egy életforma. Ezért ha szeretné Ön is, hogy gyermeke saját egészsége érdekében rendszeresen mozogjon és sportoljon, mindezt a jólevegőn, a szabad ég alatt, irassa be hozzánk egészen szeptember 15-éig. Az érdeklődők a beiratkozással kapcsolatban Báthory Istvánnál, a 0771-499-872-es telefonszámon juthatnak több információhoz” – tájékoztat a csapat közleménye.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: